STAY TUNED

Bosschenaar Pieter Kromhout heeft een jarenlange ervaring als acteur en zanger in uiteenlopende theaterstukken. Laatste wapenfeiten zijn zijn hoofdrol in de Bossche productie “Casino, de musical” (2018) en de voorstelling “Status Quo” op festival Oerol afgelopen zomer. Komend seizoen is hij na lange tijd weer te zien in Natuurtheater De Kersouwe in “Lang en Gelukkig”.

Bij gezelschappen als het Brabants MuziekTheater werkte hij ook als spelbegeleider en tekstregisseur. Naast het spelen in is hij ook gaan schrijven voor theater: stukken als “Pleinvrees”, “Raspoetig!”, “M.I.L.V.A.” en de bewerking van “De Club van Lelijke Kinderen” zijn van zijn hand. In 2017 kwam Pieter in contact met REL Entertainment en speelde een rol in onze eerste productie “En toen was het Oorlog”. In opdracht van REL schrijft hij nu het script voor onze nieuwe voorstelling.

Naast zijn theaterwerkzaamheden is Pieter zelfstandig ondernemer: als zzp'er werkt hij als (trainings-)acteur en communicatietrainer voor het bedrijfsleven, zorg en overheid.